HTML

Mesehős Bolt

Friss hírek a legnépszerűbb mesehősök és a Mesehősbolt világából, egyedi akciókkal, különleges hírekkel. Ez a blog neked szól, ha Scooby, Ben 10, Postás Pat rajongó vagy.

Mesehősbolt a Facebookon

 

Réges - régen, a boldog békeidőkben az emberek és az állatok nagy egyetértésben éltek egymással, egészen addig, amíg Stipistop el nem hitette az állatokkal, hogy az emberek ellenséges lények és mint ilyenek, nincs helyük az állatok földjén. A kicsinyes, kapzsi és megbízhatatlan Stipistop és befolyásolható állathordája megállíthatatlanul halad nemtelen célja felé...csak egy csapat hős állhatja útját.

Ők az úgynevezett Élcsapat, akik együtt élnek a Nagy Zöldnek keresztelt óriás teknőspáncélban. A Hero 108 az Élcsapat heroikus, békéért folytatott küzdelméről szól, ellenfeleik Stipistop és az állatok, a furulyázó pandák, vagy a szagos köpetű tevék. A Hero 108 sorozat külön érdekessége, hogy bizonyos elemei a kínai történelem egy hősi korszakára utalnak, amely szerint a Sung dinasztia uralma alatt 108 forradalmár bujkált mocsarakban, robin hood-i körülmények közt, és kelt a kínai nép védelmére, hasonlóan az Élcsapat 108 heroikus tagjához.

Most találkozhatsz a108 hőssel a mesehősbolt Jótündéreinél is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesehosbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr442723945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása