HTML

Mesehős Bolt

Friss hírek a legnépszerűbb mesehősök és a Mesehősbolt világából, egyedi akciókkal, különleges hírekkel. Ez a blog neked szól, ha Scooby, Ben 10, Postás Pat rajongó vagy.

Mesehősbolt a Facebookon

Köszönjük meg megrendelőink bizalmát, hogy érezzék, törődünk velük - nos ez volt Melinda és Gabriel (varaljay.com) egyszerű és mégis ütős javaslata. A hogyanra is gyorsan meg volt a válasz. Te kire vagy a legbüszkébb? Kiről beszélsz folyton? Ugye, ez nem is kérdés...akkor ideje, hogy nálunk is dicsekedj velük!

Ehhez a mesehősbolt facebook oldalán elindítottuk a hónap gyermek "pályázatot".

  • Hónap gyermeke fotó - küld be csemetéd fotóját, és ha az ő fotója "TETSZIK" a legtöbb mesehősbolt rajongónak, akkor a következő hónapban ő lesz a mesehősbolt "hivatalos" arca, amit egy testre szabott ajándékkal honorálunk.
     
  • Hónap videója - küld be csemetédről vagy a házi kedvencedről (bocs) készült vicces videódat, és kedvezményt kapsz vásárlásaidból. Sőt, ha a te videód sok mesehősbolt rajongónak "TETSZIK", akkor meg ajándékot is nyerhetsz.
     
  • A hónap sztorija - Lehet egy történet, lehet egy elszólás, lehet egy megható pillanat. A lényeg, hogy emlékezetes legyen.

Mind a 3 esetben egy rövid leírást is várunk "főszereplőről" és magáról a szituációról.

"TETSZIK" az ötlet?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesehosbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr202830142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása