HTML

Mesehős Bolt

Friss hírek a legnépszerűbb mesehősök és a Mesehősbolt világából, egyedi akciókkal, különleges hírekkel. Ez a blog neked szól, ha Scooby, Ben 10, Postás Pat rajongó vagy.

Mesehősbolt a Facebookon

65 millió évvel ezelőtt, amikor még dinoszauruszok bolyongtak a Földön, s állandó veszélyt jelentettek a földrengések és vulkánkitörések, élt egy kedves kis dinó. Tappancs elvesztette szüleit, s az életben maradásra csak akkor van esélye, ha megtalálja a Virágzó Völgyet, ahol bőséges az élelem és az állatok békében élhetnek.

Most Tappancsot barátai is kísérik a nagy útra, hozzád. Kistülök, Repcsi, Kacsacsőr és Tüskés a készlet erejéig újra kapható a mesehősboltban. Ne feledd, a kis állatok csak rád és egymásra számíthatnak és minden ügyességetekre s bátorságotokra szükséged lesz a közös kalandaitok során
 

 

Őslények Országa műanyag figurák: KistülökŐslények Országa műanyag figurák: Kacsacsőr

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesehosbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr112236978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása